andullatie

 

Andullatie


Andullatie-therapie is een behandelmethode welke berust op een combinatie van trillingen en infrarood warmte. Een eenvoudige maar krachtige therapeutische formule. Een behandeling kan 15, 30 tot 45 minuten duren. Men ervaart zowel de warmte via infrarood, als de pulserende, ontspannende trillingen in het lichaam. Infrarood verbetert de bloedsomloop, bestrijdt pijn en ontstekingen en verzacht de verkrampte spieren. De overdracht van trillingen naar de lichaamsorganen gebeurt via het proces dat "resonantie" heet. De trillingen van de Andumedic stimuleren de cellen om meer energie te produceren. De doorbloeding en het lymfesysteem worden hierdoor sterk gestimuleerd. Tevens door productie van lichaamseigen endorfine werkt deze pijn bestrijdend. Door stimulering aanmaak van melatonine krijgt men een betere nachtrust.

De behandeling gebeurt in een liggende positie op een speciale matras met de onderste ledematen in een ergonomische houding die ontspannend is voor de rug. Andullatie verzacht rug- en andere pijnklachten direct. Men houdt de kleding aan tijdens de behandeling.

Algemene ervaring is dat andullatie therapie een positieve werking heeft op chronische klachten. Door een betere doorbloeding en een verlaging van de spierspanning wordt het algehele welbevinden versterkt, waardoor de patient gemakkelijker kan participeren in het dagelijkse leven. De effecten van adullatie-therapie strekken zich uit over meerdere aandachtsgebieden. Andullatie kent vijf pijlers: energie, pijnverlichting, betere bloedcirculatie, lymfedrainage en fysieke en mentale ontspanning. De behandeling werkt ook preventief. Geschikt voor jong, oud en sporters.

De Andumedic heeft 20 programma's, waarvan 6 basis en 14 medische programma's, waardoor deze therapie geschikt is voor vele klachten.
 

Helpt bij de volgende klachten


*Schouder--, nek- en rugklachten en Hernia
* Fybromyalgie, Reuma, Atritis, Atrose
* Migraine en Chronisch vermoeidheidssyndroom
* Restless legs, kramp en kuitklachten
* Syndroom van Raynaud, ziekte van Parkinson
*Overgangsklachten, Stress en Burn-Out
*Oedeem, afvallen en cellulite
*Sportrecuperatie
* meerdere chronische klachten.


 

Kosten


Kosten : 15 minuten € 10,00 , 30 minuten €15,00 en 45 minuten € 20,00 per behandeling. Strippenkaart van 12x, volgende behandeling gratis. Bij de behandeling wordt in overleg naar gelang van klachten een behandelplan ingezet. Eenmalige kosten intake gesprek van € 15,00 . Andullatie kan goed in combinatie met massages en de Body Wrap. Voor meer informatie en recensies zie de website: hhp.be of www.iaat.eu