aloe vera pakking met infrarood bodywrap


Aloe Vera lichaamspakking met infrarood bodywrap


Een lichaamspakking is een waar ritueel en een traktatie voor lichaam en huid. De pakking wordt over het lichaam verspreid. Bij Aloe Vera pakking wordt het lichaam bedekt met folie en wordt u toegedekt met een infrarood warmtedeken. Terwijl u 30 minuten aangenaam kunt ontspannen zorgt de temperatuur voor een optimale werking van de pakking. Tot slot wordt de pakking dmv een ontspannende massage ingemasseerd. Hierna voelt u zich als herboren. Deze massage duurt ca.60 minuten.


De werking van Aloe Vera


De Aloe Vera pakking houdt de huid elastisch door de aanwezigheid van vitamine E. De arganolie, honingextract en aloe vera leaf extract voedt en beschermt de huid. Ze werken tevens verzachtend, kalmeert, hydrateert en werkt antibacterieel en licht pijnstillend. De extracten van deze plant is zeer geschikt voor alle huidtypes. tevens is de werking hiervan perfecr voor psoriasis, eczeem en huidallergieen.

Er zijn 2 mogelijkheden met Aloe Vera; een winterpakking met de infrarood deken met 50 graden of de zomerpakking met de infrarood deken op 37 graden vanwege de verkoelende werking van Aloe Vera.

De zomer behandeling is ook zeer effectief voor een verbrande huid, maar ook voor overgangsklachten. Een weldaad voor geest en lichaam. Ook is er nog de mogelijkheid met een combi bvan een magnesiumvoetpakking. Kosten: € 47,50 voor 60 minuten. Icm met de magnesiumvoetpakking: € 52,50.

Kaneelpakking:

Ter ondersteunig voor het afvallen is er de infrarood bodywrap kaneelpakking met kaneelcreme. Duur 30 min voor € 15.