massages

 KLASSIEKE MASSAGE


Klassieke massage is vooral gericht op ontspanning van lichaam en geest. Hierbij wordt met verschillende massagetechnieken de doorbloeding van de weefsels gestimuleerd. Tevens worden afvalstoffen afgevoerd en de spierfuncties verbeterd. De perfecte behandeling om de spieren soepel te maken en te behouden. Met name ontspanning stelt het lichaam in staat om optimaal te reageren op therapeutische technieken.


SHIATSU RYOHO


Shiatsu Ryoho betekent letterlijk zachte "vingerdruk" therapie. Het is een holistische therapie, de therapie ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De werking van shiatsu heeft altijd twee effecten. Ten eerste zorgt shiatsu voor lokale pijnbestrijding en spierontspanning. Het tweede effect van een shiatsu behandeling is dat het autonome zenuwstelsel in balans wordt gebracht. Shiatsu therapeuten die vanuit de oosterse filosofie werken, werken op de energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Doel van deze therapievorm is het opheffen van blokkades in de energiebanen. Shiatsu therapie bevordert de bloedcirculatie, bestrijdt symptomen van stress en ontspant.VOETREFLEXOLOGIE


Voetreflexologie is een behandelvorm die uitgaat van het principe dat op de voeten/voetzolen reflexzones liggen die corresponderen met alle organen, klieren, botten en andere weefsels van het lichaam. Voetreflexologie met voetmassage zorgt voor ontspanning, betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen via het lymfesysteem. Het geeft een krachtige stimulans om het lichaam in balans te krijgen, waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam zijn werk kan doen.


SEGMENTALE MASSAGE


Segementale massage is een therapeutische massage en richt zich op herstel in het segment waar de klachten zich voordoen In het aangedane segment wordt geprobeerd de balans te herstellen door massage van de aangedane huidzones. Ons lichaam is opgebouwd uit segmenten, spieren, botten, organen, ruggemergzenuwen en de huid. In een segment staan alle onderdelen met elkaar in verbinding en kunnen elkaar onderling beinvloeden. Het zenuwstelsel werkt als een eenheid. Wanneer in het lichaam ergens een storing optreedt, kan in het lichaam elders een afwijking ontstaan.


TWIJFELT U WELKE MASSAGE BIJ U PAST?
NEEM CONTACT OPDORNTHERAPIE EN BREUSS MASSAGE


Dorntherapie beoogt op een zachte wijze het terugbrengen van wervels en gewrichten in hun ideale situatie. Bij deze behandeling maakt de therapeut gebruik van bepaalde duimdruk, lichaamshouding en massage technieken. De Breuss-massage is een tussenwervelschijfmassage die psychische, energetische en lichamelijke blokkades kan opheffen. Door de ontspanning die in de wervelkolom ontstaat, is het mogelijk de wervels opnieuw te richten. Hierbij maak je gebruik van Johannesolie dat dieper doordringt en verwarmt.Bij een eerste bezoek is er een intake gesprek, waarin we samen overleggen wat het eventuele behandelpan wordt. Kosten zijn eenmalig €15,00. Duur van de behandeling kan altijd in overleg.

Geef je lichaam in deze drukke tijd een reset en een rustmoment !