Over Vital-D

 

Een professioneel, gezellig team dat altijd voor u klaarstaat

Met ons beiden, Hilda Braam en Els Notkamp, runnen we met veel plezier en alle tijd de praktijk Vital-D. Iedereen is bij ons welkom en graag willen we iedereen te woord staan met uitleg, aandacht, rust en tijd. Vital-D staat voor goede service en kwaliteit. Vanwege de prachtige locatie is hier veel privacy zowel buiten als binnen.

Ons team bestaat uit 2 dames.:......

 

Els Notkamp

Massages, Andullatie-therapie, Magnesiumpakking en Body Wrap

06-19191659


Op 1 september 2013 ben ik als Manueel Praktizijn met de praktijk Vital-D begonnen. Daarvoor ben ik meer dan 30 jaar als analiste in meerdere ziekenhuizen aan het werk geweest, met name 25 jaar in het UMCG te Groningen. In de tussentijd vakdiploma drogist en de opleiding MRA behaald. Daarnaast heb ik de opleiding tot manueel praktizijn gevolgd bij de DBA in Groningen en Leeuwarden. De opleiding tot spatadertherapeut heb ik in 't Harde gevolgd. -www.umcg.nl. -www.dbanet.nl -www. spatadertherapie.com.

Hilda Braam

Hairstyliste, Make-up en Body Wrap

06-13408920


Al enige jaren ben ik werkzaam als ambulante hairstyliste in Marum en omstreken. De complete kappersopleiding heb ik gevolgd met de daarbij behorende modules zoals, haarkleur analyse, make-up aanbrengen en hoofdhuidmassage. Op deze prachtige locatie kan ik mijn ambulante werkzaamheden op afspraak voortzetten.

 

RECENSIES