anti-stress behandelingen


Lomi Lomi massage


Lomi lomi massage is een geweldige massage om te geven en om te beleven. De behandeling gebeurt met name met de onderarmen door lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen. Deze massage heft snel blokkades op en stimuleert de energiebanen in het lichaam. Lomi lomi massage kan worden toegepast op de rug, armen, benen en gezicht. Deze massag kan met kleding aan worden gegeven op de stoel of op de massage tafel met heerlijke geurende amandelolie. Deze ontspanningsmassage is een prachtige aanvulling voor de praktijk vanwege een complete weldaad voor je lichaam.

Duur: 45 of 60 minuten. Kosten: € 35 of € 42,50.


Stress Release Treatment

De Stress Release Treatment is een unieke combinatie met de waskaars massage en het anti-stress mineraal magnesium. De combinatie bestaat uit een voetpakking met magnesiumgel en een wellness massage van nek, schouder en rug waarbij gebruik wordt gemaakt van gesmolten was van een heerlijke geurende kaars. Als afsluiting worden de voeten gemasseerd met de butter van Sen & zo. Bij de Stress Release Treatment komen health en wellness bij elkaar. Lichaam en geest komen in een diepe ontspanning en de spierspanning verminderd. De speciale kaars verandert na het aansteken langzaam in een warme, geurige en hydraterende massageolie. Deze wordt vrijwel direct op de huid aangebracht. De was trekt langzaam in de huid zodat er uitstekend mee gemasseerd kan worden. De geur van verzachtende granaatappel en verfrissende watermeloen zorgen voor een massage beleving

Duur 60 min.: kosten € 45.

Scrub & Butter massage


Scrub & Butter massage is een massage met het mooie merk Sen & Zo. De rug, benen en armen worden met amandelolie, scrub en daarna met butter gemasseerd. De massage duurt 60 minuten en je kunt kiezen uit 4 heerlijke geuren. Deze producten zijn allemaal op natuurlijke basis zonder parabenen. Door de combinatie van massage, scrubben en butter is dit een weldaad voor je huid, lichaam en welzijn. Wil je de sfeer en geur nog meenemen naar huis, deze producten zijn ook in de praktijk verkrijgbaar.

Duur 60 min.: kosten € 52,50

Geïnteresseerd in de 1 van de anti-stress behandelingen
Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag